De website is online!

bArb is ontstaan uit de behoefte de TV "vrij" in de ruimte te kunnen zetten.

Toen ik van plan was een nieuwe TV te kopen zei mijn partner: "Kan dan dat kastje weg (waar de oude TV opstond)?"  Inderdaad was dat een stofnestje geworden, er stond o.a. nog een Wii in die nooit meer gebruikt werd en er hing een enorme bos kabels aan de achterkant.

 

Een nieuw product was geboren. Toen het eerste model klaar was en de TV er aan hing was het ineens nodig na te denken over welke apparatuur er allemaal ècht nodig is onder je TV. Ook daar ga ik binnenkort in dit blog meer over delen met jullie.

 

Om de bArb te kunnen produceren in grotere aantallen, zodat de kostprijs zakt, gaan we binnenkort een Crowdfunding traject starten. Je kan nu al vooruit bestellen door een mail te sturen. Dit geeft verder geen verplichtingen. 

 

Deze website is bedoeld te informeren over het proces van de komende maanden en uiteraard ook om jullie kennis te laten maken met de bArb.

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0