Naar de beurs!

Leuk nieuws, deze week bekend geworden. bArb wordt gepresenteerd op de Biennale Interieur in Kortrijk (B), een tweejaarlijks design-evenement in België. Deze vakbeurs wordt ook wel het "Milaan van het noorden"  genoemd, verwijzend naar de wat bekendere Salone del Mobile in Italië.

 

In speciale paviljoens, tussen de grote internationale meubelmerken, krijgen kleine labels en nieuwe producten de kans zich te presenteren. Aangezien op dit evenement veel geïnteresseerden uit de Europese design-wereld rondlopen is dit een mooie kans voor bArb om zich te tonen. Ook is er veel aandacht van de pers.

 

Wil je langskomen, een ritje naar België maken? Geef me even een seintje dan zorg ik voor korting op de entree.  

Biennale Interieur

Wanneer?

geopend voor publiek van 15-23 oktober dagelijks van 10-18 uur.

 

Langskomen?

Stuur een mail en betaal EUR 11,00 in plaats van EUR 22,00

 

Nog meer?

Er is veel te doen, zie de evenementen kalender.


Locatie

Kortrijk Xpo
Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk, België
Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.

Impressions

Reactie schrijven

Commentaren: 0